Projectes d'arquitectura a Cataluña

A Arquitecte Tecnic i Enginyer de l'Edificació, Gerard Saigi Rubió, el despatx d'arquitectura tècnica amb àmbit d'actuació a tot Catalunya, s'ofereix un Tècnic altament qualificat i amb àmplia experiència al sector.

Descobreix alguns dels nombrosos projectes de reformes, rehabilitació i restauració d'edificis duts a terme.

 

Descobreix alguns dels projectes

Projectes de rehabilitació

Concerta una visita amb el Tècnic

 

Dades de contacte de Arquitecte Tècnic Gerard Saigi Rubió a Cataluña

 

A Arquitecte Tècnic Gerard Saigi Rubió és un despatx d'arquitectura tècnica i enginyeria de l'edificació ubicat a Barcelona i a Sant Cugat del Vallès que ofereix servei a Catalunya.

Si cerques un despatx especialitzat en projectes de reforma, rehabilitació, restauració i adaptació d'edificis, habitatges, propietats i comunitats no dubtis en contactar amb nosaltres.

Truca'ns per telèfon o omple el següent formulari de contacte i sol·licita més informació sobre els nostres serveis.

Oferim una assessorament integral des de l'inici dels projectes fins a la seva execució, garantint que el projecte es dugui a terme en els terminis establerts.

Reformes d'immobles

T'acompanyem en el projecte de reforma del teu habitatge o negoci, oferint-te suport tant al disseny com dirigint l'obra i gestionant la llicència.

 


Realitzem tota mena de reformes d'immobles, condicionament de negocis així com projectes de decoració i interiorisme.

Restauracions

A Arquitecte Tècnic Gerard Saigi Rubió és un despatx especialitzat en la restauració d'edificis. Utilitzem les tècniques i eines més avançades del mercat per recuperar i perllongar la vida d'elements de l'edifici.

La nostra professionalitat i la nostra aposta per la innovació ens permeten executar els projectes en els terminis acordats.

A més, en som conscients i treballem en la selecció de materials i processos de restauració que permetin reduir l'impacte al medi ambient.

Tot això, brindant les màximes garanties de qualitat i seguretat tant pel projecte com pel nostre equip humà, complint així amb les mesures de seguretat vigents.

Concerta una visita amb el Tècnic